Gyorsan szétmennek a bakancsaim amiket mostanában vásároltam, más is tapasztal hasonlókat, hogy például silányabb lenne a minőség?
"Ha nincs rá kereted akkor inkább nézz körül Decathlon saját márkás termékei közt, ár/értékben nagyon jók.
Cipőt a cipőboltból"
Köszi lassan elkezdek nézni alternatív lehetőségeket, ha havonta tönkremegy a bakancs.
"Ez nem tűnik túlsúlynak. Akkor csak szimplán nem tudsz vásárolni, a legsz@rabbat veszed mindig."
Ez volt a Lidl-ben, vagy a New Yorkerben, jellemzően itt egy fajta van, tény, hogy máshol cipőboltban meg az olcsóbb kategóriájút néztem, nem vártam tőle csodát, de annyit, hogy legalább eddig egy telet kihúztak, most havonta megy tönkre.
"Deichmannos cipők nagyon gyorsan tönkremennek, én megfogadtam, hogy ott többet biztos hogy nem fogok vásárolni. Keress egy másik boltot, esetleg neten rendelj."
Vettem mostanában több helyen, ezért is kérdeztem, volt Lidl, New Yorker, Deichmann... Deichmannál volt eddig pozitív-negativ tapasztalat, volt ami jó volt, más hamar tönkrement, ahogy a legutóbbi is. Most bárhol vettem igaz alapáron, 5-7000ft, nagyon gyorsan tönkrement.Ugyanúgy napi, utcai általános használatra volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!