Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ötletek hol tudnám eladni a...

Ötletek hol tudnám eladni a bakancsom?

Figyelt kérdés
A jajcicát (alterego vagy nemtudom miből lett) azt ne ajánljátok.. Ötletem sincs hol passzoljam el, pedig tök jó állapotban van... vaterára gondoltam, de az nemannyira jó ötlet.. olyasmi helyekre gondolok, ahol bevennék esetleg. köszike
2010. aug. 16. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Vatera az jó..sztem bevennék..Vagy TeszVesz.
2010. aug. 16. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Én tegnap délután tettem fel egy bőrdzsekit a Tesveszre 14 ezerért és ma már meg is vették.

Ha nem drágán adod akkor elviszik, főleg, hogy jön az ősz, itt a szezonja (egy papucsot pl. ilyenkor már nehezebb eladni mint egy bakancsot.

Készíts jó képeket minden szögből, korrekt leírást és elég jó esélyed van rá, hogy eladod.

2010. aug. 16. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen bakancs? Hányas?

Engem lehet érdekelne ha megfelelő méretű. :)

2010. aug. 16. 23:52
 4/6 A kérdező kommentje:
szija. martens bakancs, 38as, 14soros, fekete, acélbetét nélküli.. állapota szerintem jó, nemsokat volt rajtam, de látszik rajta hogy volt már lábon.=)
2010. aug. 17. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Közösségi oldal. Külön jó ha ilyen érdeklődésű körnek szól az oldal. Punkportál, Ld50, VampireFreaks, stb.
2010. aug. 18. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos kicsi. :( 40-est keresnék.
2010. aug. 24. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!