Szlovákiában olcsók a ruhák?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 16:28
1/5 A kérdező kommentje:
Ha igen, melyik városban?
2010. aug. 16. 16:30
2/5 anonim válasza:
ugyanolyan áron vannak,mint Magyarországon. Én szlovákiai vagyok, szoktam vásárolni itt is és Magyarországon is, de árban szerintem nincs nagy különbség. Persze itt is meg ott is ki lehet fogni jó akciókat
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem.Én is Szlovákiai vagyok,nem olcsóbbak itt.Ugyanannyiba kerülnek kb,mint nálatok.Viszont ahogy az előző irta jó akciók vannak itt is-ott is.
5/5 anonim válasza:
szerintem nem olcsóbbak mint Magyarországon, sőt szerintem drágább. pl. ruha üzletekben kínaiban vagy akármilyenben már tudsz kapni felsőket 1000-1500 forinttól, de viszont Szlovákiában 7-10 euró alatt ritkán találsz olyan ruhát ami ki néz valahogy. De gondolom változó. Csak én a saját tapasztalataim alapjan tudok valaszt adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!