10-es skálán mennyire menő?
2021. febr. 4. 17:59
A kérdező szavazást indított:
Nagyon tetszik , hordanám
Tetszik, de nem hordanám
Nem rossz, talán hordanám
Nem rossz, de nem hordanám
Nem tetszik
Borzasztó
54 szavazat
1/10 anonim válasza:
8-8,5re rá ítélném.
De én nem hordanám mert fiú vagyok de nekem tetszik nyagyon.
2/10 anonim válasza:
Ha rajtad is így állna, akkor hajrá! 😀 De ha kicsit sem, akkor felejtsd el!
3/10 anonim válasza:
nem tudom, nekem ez tul kislanyos. 16 eves, vekony lsnyoknak oke, amugy felejtos.
5/10 anonim válasza:
Hmm, nekem nem tetszik.
A szoknya anyaga és mintája így kombinálva, a betűrt pulcsi...
6/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! De ez inkább külföldön nagy divat,lehet hogy falusikènt nem venném fel,mert hülyének néznének xd viszont Bp-n és a nagyobb városokban biztos sokan hordják.
7/10 anonim válasza:
Tetszik. Mondjuk a harisnyát 16 év felett gondolnám, de igazázából semmi követni valónincs benne Garbó szoknyával. Kb18-20 éves korig ez a fazonú szoknya hordható, bár én láttam már nagyon fiatalos felnőtt ön is, meglepődnének mennyire jól nézett ki benne. De ez ritka, nem mindenki tagadhat le egy tizest.
8/10 anonim válasza:
8pont. Nekem egy szorosabb garbó jobban állna hozzá, és mivel tél típus vagyok, az arany láncot is hanyagolnám. Amúgy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!