Szerintetek jó ez az összeállítás évnyitóra?
Figyelt kérdés
Ilyesmi cipő, csak platformos:
Szoknya hasonló, de nem bővül ennyire:
Felső (egyszínűben):
2010. aug. 16. 12:07
11/24 anonim válasza:
Szerintem tök elegáns:) Gondolom, nem falusi vagy, ott még a matrózblúz, mini szoknya, meg valami idétlen szandál a divat, el se tudják képzelni, hogy lehet igényesen, csinosan is menni egy iskolai ünnepélyre.
12/24 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam ilyesmi felsőre, mert az megy a magasított derekú szoknyához, ha nem olyan lenne, akkor valami hosszított inget vennék fel. Nálunk nincs megkötés, csak a lényeg, hogy fehér felső legyen, fekete szoknyával vagy nadrággal.
2010. aug. 16. 12:29
13/24 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg nem falusi vagyok, hanem fővárosi:) Bár ez nem jelent semmit, max annyi, hogy ilyen ünnepélyekkor nálunk mindenki stílusának megfelelően öltözhet fel, nem nézik ki.
2010. aug. 16. 12:32
14/24 BarackBefőtt válasza:
Szerintem rendben van, a mi sulinkban annyi a lényeg h alul fekete felül meg fehér legyen, nem gáz a top sztem, főleg ha nem mélyen dekoltált.
15/24 anonim válasza:
falusi=matrózblúz???:|| mi??? Jézusom hol éltek???
am sztem a felső nem jo választás a többi ok
16/24 anonim válasza:
am meg nem értem miért tetted fel a kérdést.
Valaki azt mondta hogy nem jó, te egyből megindokoltad hogy: De, ez nagyon jó...
Felesleges volt..
17/24 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy de, nagyon jó, hanem, hogy nem villogni veszem fel és nem szexbárba készülök. Nem bírom, mikor valaki trágárul és sértően fogalmazza meg a mondanivalóját. Lehet így is :"Szerintem a felső nem túl jó választás, nem teljesen alkalomhoz illő, de ez az én véleményem.", nem kell rögtön sértegetni, hogy biztos kihívó akarok lenni, azért megyek ilyen felsőben.
2010. aug. 16. 13:39
18/24 anonim válasza:
szerintem a felső nem jó, inkább egy blúzt vegyél fel, abból is lehet csinosat találni
19/24 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a szoknya es a cipo, de valassz mas bluzt hozza, es nagyon jol fog kinezni. Ez attol is fugg,hogy hany eves vagy... :)
20/24 anonim válasza:
Sztem ne topot vegyél fel.És ha hüvös lesz?inkább egy bluzt.
Az egyik válaszolónak:ált. minden normálisabb középiskolában(fővárosban is) kötelező a matrózblúz!nem csak falun!!és én szerettem is,mert akkor látták hogy nem szakmunkásba járok ahol még csak egy inget se tudtak felvenni az odajárók!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!