Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy nő arca nem szép, de a...

Ha egy nő arca nem szép, de a teste jó, hogyan öltözzön fel?

Figyelt kérdés

Úgyértem nem néz ki nevetségesen ha nagyon ad magára, magassarkú, szűknadrág minden, és közben az arca nem a legszebb? Nincs olyan benyomásotok róla mintha "gagyi" lenne ettől?

Vagy épphogy jó, mert kompenzálja valamennyire?

2010. aug. 16. 11:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyenekről az a benyomásom h ez a csaj nekem nem jön be de vkinek igen.
2010. aug. 16. 11:19
 2/16 anonim ***** válasza:
Zacskó a fejre és meg van oldva.
2010. aug. 16. 11:27
 3/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem az jön le,h "gagyi",hanem inkább igényes,és próbálja a lehető legjobbat kihozni magából:)

Bár én nő vagyok,de szerintem a férfiak többségét jobban érdekli a "test"(legalább is egy bizonyos kor alatt :D)

2010. aug. 16. 11:30
 4/16 anonim ***** válasza:
papírzacskó meg bikini
2010. aug. 16. 11:31
 5/16 A kérdező kommentje:
:D nem azt modntam h ocsmány feje van hanem hogy nem kimondottan szép:D
2010. aug. 16. 11:38
 6/16 anonim ***** válasza:

Tudod mindig azt kell hangsúlyozni ami szép rajtad! :)

Az arcodról nem tehetsz, de a testeden lehet alakítani. Inkább az a gáz amikor valakinek sem az arca sem a teste nem szép...

Szóval öltözz mindig csinosan, előnyösen.:) Egyébként egy csúnyácskább arcot is fel lehet tuningolni, ha ápolt a bőre, szépen kismikeli magát(nem hiszem el, hogy nincs vmi szép az arcodon), szép haj...

2010. aug. 16. 11:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én viccesnek tartom az ilyen lányokat. Főleg azokat, akik úgy próbálnak kinézni, mint a modellek, meg dobálják magukat, holott nem szépek. Olyan ellenszenvesnek tűnnek.
2010. aug. 16. 11:53
 8/16 A kérdező kommentje:
ilyesmikkel nincs baj, az arcom formáját nem szeretem, de a bőröm pl szép, a hajam ápolt, a szemem is szeretem, csak úgy egy az egybe az arcommal nem vagyok megelégedve. Amúgy tipikus nő vagyok, szeretek öltözködni, és multkor eszembejutott hogy vajon nem tűnik-e így gagyinak a dolog:D
2010. aug. 16. 11:55
 9/16 BarackBefőtt válasza:
Miért tűnne gagyinak? Attól, hogy valaki nem vakítóan szép, még öltözködhet stílusosan...egyébként egy jól eltalált smink és frizura, és ha jól vagy felöltözve, fel sem tűnik...am honnan tudod, hogy nem csak te gondolod, hogy nem vagy szép? :P
2010. aug. 16. 12:46
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom de nem ez a lényeg :) Elég az ha magamnak nem tetszek..
2010. aug. 16. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!