Miért ilyen sok az alter gyerek mostanában?
Figyelt kérdés
Tiktok efektus vagy mi az oka? Már annyira tömeggé tették(mind zeneileg mint öltözködésben)ezt is hogy teljesen elvesztette a varázsát.2021. jan. 31. 22:05
1/10 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy alter gyerek?
2/10 anonim válasza:
alterból mindig is sok volt a tinik körében
3/10 anonim válasza:
zeneileg most mi az alter? (csak mert húsz éve is volt, aztán mainstream is lett belőle..)
4/10 anonim válasza:
Most valamiért divat lett alterosan öltözködni://
5/10 anonim válasza:
Nagy szerepe van benne a TikTok-Instagram világnak. Rengeteg felkapott fiatal “celeb” képviseli ezt a stílust, a követőik pedig őket utánozzák.
6/10 anonim válasza:
azok hogy néznek ki? meg mit értesz alter alatt?
7/10 anonim válasza:
Ne vicceljetek már, régen is sok volt. :D Tíz éve ha elmentél egy művészeti középiskola mellett csak alter cigiző lányokat láttál.
8/10 anonim válasza:
A magyar alternatív zene kezd kicsit felkapott lenni, amit én pozitív dolognak látok. Szerepe van benne a különböző alkalmazásoknak mindenképp, ezen kívül szerintem jelenleg tök sok minőségi alternatív banda is van és ez is csak segít a dologban.
Egyébként én sosem tudom beazonosítani az alter stílust öltözködésben, így én nem vettem észre, hogy az átlagnál több lenne.
Egyébként ma ez a divat, holnap más. Két éve mindenki vsco girl volt, most az alter hodít...
9/10 anonim válasza:
de mi az, hogy alternatív zene? pl. anno a Quimby is elég alternatív hangzású volt, mégis hülyére lettek sztárolva.
10/10 anonim válasza:
Régebbi bandák közül, akik alterek, és legfelkapottabbak: Kispál, Kiscsillag, 30y, Quimby, hiperkarma
Újabb keletűek, esetleg kevésbé ismertek: Elefánt (!), Esti Kornél, Carson Coma, Meg egy cukorka stb. Most ezek jutottak eszembe.
Jelenleg szerintem őket nevezzük alternatív bandáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!