Gáz évnyitóra ezüst (kb.7 cm-s sarkú) szandálba menni? (bővebben lent, fontos)
Figyelt kérdés
Vagy inkább fekete legyen?Elég szigorú a suli,a ruhánk is egyen,de nem egyházi meg ilyen iskola.És nem is akarok rossz benyomást kelteni.Szerinted?
LÉGYSZI KORT IS ÍRJATOK!
A válaszokat előre is köszi.15/L
2010. aug. 16. 01:06
1/7 anonim válasza:
sztem nem gáz nekem tetszenek az ezüst cipők:) nem mutatnál róla képet?
2/7 anonim válasza:
Azzal nem kell törőni hogy gáz-e vagy nem...
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket:)
01:21!Még nem vettem meg,csak néztem. :P
még írjatok légyszi
2010. aug. 16. 01:44
5/7 anonim válasza:
Szerintem aranyos lenne. Ezüst magassarkú eléggé elegáns egy szigorúbb iskola évnyitójára is. A lényeg az összhatás. (:
6/7 anonim válasza:
Ahogy mondja, a lényeg az összhatás. Próbáld fel valami hasonló ruhában az üzletben (ünneplőben csak nem mehetsz vásárolni :D), ha jól mutat, akkor jó. A cipőre nem szokott megkötés lenni, és ha jól néz ki, senki nem fog belekötni.
Másodiknak meg menj a rákba. Persze hogy törődni kell azzal, hogy gáz-e ha nem akarsz a társadalom perifériájára sodródott jajjdeegyedivagyok szarkupac lenni. Az ember szociális lény, tehát együtt szeret élni.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. aug. 16. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!