Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a Pull&Bear...

Mi a véleményetek a Pull&Bear ruhákról?

Figyelt kérdés
Ár érték arányban gondoltam és a minőségre.

2021. jan. 30. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Polok es pulcsik szerintem jo minoseguek, de a farmerek nem igazan. Legalabbis nekem kinyultak mindig, azota nem is veszek ott farmert
2021. jan. 30. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

Pedig szerintem ott vannak a legjobb farmerek minőségre

csak ajánlani tudom őket

2021. jan. 30. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Felsők 1-2 évig hordhatóak, utána nekem bolyhosodnak, farmerek nekem sem váltak be, konkrétan volt olyan, aminek ott helyben próba közben már elszakadt az egyik övbújtatója.:D Összességében szeretem a márkát, mert fast fashion cuccok közül még ez az egyik, amelyik nem jön olyan gyakran velem szemben.
2021. jan. 31. 13:58
 4/4 anonim válasza:
Jó minőségűek, jól is néznek ki, de szerintem egy kicsit drágák, de ha téged ez nem zavar akkor megéri onnan vásárolni. Nekem sok pulóverem van onnan, és nagyon szeretem őket, de egy, más-fél év után el kezdenek bolyholódni.
2021. febr. 18. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!