Tetszenek ezek a ruha összeállítások? (:
2010. aug. 15. 19:27
11/20 anonim válasza:
Sztem jó az ízlésed, tetszenek az összeállítások. nem azt mondom, hogy én felvenném, de passzolnak :). A 4.-ben mondjuk tényleg más színű cipőt választottam volna.
13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm :) úgy tűnik nekem ,hogy itt mindenkinek kiváló az ízlése :))
2010. aug. 15. 21:41
14/20 anonim válasza:
1. ez tetszik a legjobban , a donald kacsás felső (L) meg a cipő és a leggings ja és a kardigán is . az óra kevésbé meg a táska.
2. nagyon klassz :) minden passzol. főleg a szegecses rövid gatyó.
3. minden bejön kivéve a kabátot.
4. szoknyát imádom (L) klassz a sima fekete toppal és feldobja a sárga magassarkú szandi
5. ez tetszett a legkevésbé, nem jönnek be a batikolt cuccok . továbbá nem tetszik hogy a fürdő ruha alsója és felsője nem egyezik meg .viszont a retros napszemüveg és a kék nadrág tetszik :)
16/20 anonim válasza:
első és utolsó. *_________________*
17/20 anonim válasza:
hol lehet ilyen ruhákat venni?*.*
18/20 A kérdező kommentje:
sajnos fogalmam sincs :( pedig nekem is nagyon bejönnek (:
2010. aug. 23. 13:33
19/20 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁ ezek ku*rva jóól néznek ki:O:D
20/20 anonim válasza:
uram isten ti nagyon szexuálisak vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!