Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Stradivarius rendelés??

Stradivarius rendelés??

Figyelt kérdés

Hello!

Rendeltem január 14.!- én egy ruhacsomagot a stradiról. Jelezte is hogy 18.-26.-a között érkezik. Viszont ma semmilyen értesítőt nem kaptam róla, a telefonszámomat jól adtam meg. Tudom, hogy sokan rendelnek mostanában, de valami jelzést csak küldhettek volna. Én pedig simán azt hittem, hogy pár nap lesz a szállítás. Már rendeltem a stradiról, és mindig kaptam értesítőt. Utalva volt a pénz, nem tudom ,hogy várjak vagy mit csináljak?

2021. jan. 26. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem ismerem azt az oldalt.

Mit irtak a kiszallitast melyik fitar ceg oldja meg ?

Gls az nem kesik , atadjak a csomagot jo esetben másnap de max második munkanap ott is van .

2021. jan. 26. 11:40
 2/11 anonim ***** válasza:

*futár cég

Bocsi elirtam 😶

2021. jan. 26. 11:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Az az intervallum csak tajekoztato, elofordulhat csuszas. Varj par napot vele.
2021. jan. 26. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem kb 5-6 munkanap volt legutobb onnan a szallitas
2021. jan. 26. 12:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem írta melyikkel szàllítja, előzőleg a gls hozta. Várni várni fogok, de kicsit furcsa. Vagy 6-7napja úton van..
2021. jan. 26. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Csomagszám megvan?

Mertha igen akkor baromi egyszeruen utana tudsz nezni hogy hol jár a csomagod..

Ha nincs akkor reklamálj az ugyfelszolgalaton.

2021. jan. 26. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Ahogy a #6 is írta, csomagszám alapján nézz utána. Most előfordulhatnak csúszások, a vírus miatt sokkal többen rendelnek online, plusz most vannak a leárazások is. Nekem is mindig max. 3 nap volt, de most januárban nekem is bele telt pár napba, míg megkaptam. Stradivariust szeretem, szoktam is rendelni, megbízható nyugi.
2021. jan. 26. 14:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindenkinek. Akkor valószínűleg csúszik igen :)
2021. jan. 26. 14:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Találtam csomag számot, de azt írja nincs találat, pedig a “tracking number” nevezetű számot másoltam be, na mindegy :/
2021. jan. 26. 15:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Van egy track it here opció, rámegyek és csak a stradi oldalára dob be.
2021. jan. 26. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!