Harisnyanadrág, combfix vagy térdharisnya?
Figyelt kérdés
Melyiket milyen alkalomra veszitek fel?2021. jan. 24. 10:09
11/20 anonim válasza:
Harisnyanadrágot, télen 40 denes, jó időbe 15-20 denest, Bellinda fényes harisnyákat kedvelem pasiként.
12/20 anonim válasza:
Térdfixet ha nadrágban vagyok, combfixet és harisnyanadrágot pedig szoknyához, ruhákhoz. Ha térdig vagy térd fölé ér picivel a szoknya akkor combfixet veszek. Ha rövidebb a szoknya vagy hűvösebb van akkor harisnyanadrágot.
13/20 anonim válasza:
Ilyenkor harisnyanadrág, nyáron combfix a melóhelyen.
15/20 anonim válasza:
Harisnyanadrág szoknyához vagy bokafix nadrághoz. A comb- és térdfix nekem baromi kényelmetlen, mindig rossz helyen szorít (pedig több márkát és méretet próbáltam, drágákat is és kövér lábaim sincsenek).
17/20 anonim válasza:
En a mintas neccet kedvelem. Van combfix es harisnya is. Telen is azt hordom inkabb
18/20 anonim válasza:
Bokaharisnyát sportcipővel és bőrnadrággal
Térdharisnya úgy szintén
Combfix pasim miatt illetve hódításra
Harisnyanadrág pedig akárhova még szex közben is szétszakítani középen.
19/20 anonim válasza:
Bokafix, térdfix nadrághoz. Bár inkább a térdfixet hordom gyakrabban, mert annak lehet "játszani" a hosszával, h meddig húzom fel, lehet azt is csak bokáig húzni, viszont egy bokafixet már nem húzhatok térdig, az meg tök ciki szerintem, ha kivillan a teteje.
Harisnyát meg bármihez felveszek, még nadrág alá is ha nagyon hideg van, de főleg szoknyákat, ruhákat hordok, azokhoz meg mindig veszek harisnyát is. A combfixet nem szeretem, zavar, h nem ér végig a lábamon. Azért van 1-2 pár abból is, de nagyon ritkán veszem fel, elsősorban akkor, ha nőgyógyászhoz megyek. 32/N
20/20 anonim válasza:
Kora ősszel/tavasszal combfix. Hűvösebb időben harisnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!