Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen pulcsit vegyek?

Milyen pulcsit vegyek?

Figyelt kérdés
képek, linkek jöhetnek. :D
2010. aug. 15. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
fiú vagy lány vagy?
2010. aug. 15. 15:16
 2/7 A kérdező kommentje:
lány. :D
2010. aug. 15. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem alapdarab egy szürke kardigán. Nekem van, és szinte mindenhez jól megy, a színe és a fazonja révén is. Egyszerűen imádom:D. Kötelezővé tenném, mert tényleg mindenhez lehet viselni. Sportos, nőcisebb cucchoz egyaránt. Finom kötésű, pamut:)

Ja és hozzáteszem, szinte mindenhol lehet kapni, mondjuk én kínaiban vettem kemény 2000 Ft-ért.

[link]

[link]

2010. aug. 15. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
ja és 16/L .ez lemaradt
2010. aug. 15. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:

15:27

Jól néz ki nagyon! :D

Ugyanilyenem van, csak sötétebb és vastagabb. :D

Amúgy igen, ezek a fazonok most nagyon divatosak!

2010. aug. 15. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is inkább rövidujjút szoktam kardigánnal. De egy jó minőségű, finom szövésű V-kivágású pulcsival sem tennél rossz lóra, vagy ha tudod hordani, akkor egy csónaknyakúval. A V-kivágású azért is jó, mert ha aláveszel egy blúzt, az nagyon jól tud kinézni (és egy vizsgára vagy elegánsabb helyre is simán fel lehet venni).
2010. aug. 15. 17:39
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. :)

jöhetnek még. *_*

2010. aug. 16. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!