Mire jó a melltartó?
Figyelt kérdés
Miért hordanak a nők melltartót, van valami értelme? Kiesik a mellük a helyéről vagy mi a fene? 16/F2021. jan. 22. 17:26
21/29 anonim válasza:
Én kérdeztem anyámat de azt mondta a barátnőmet kérdezem, de nincs 😂16f
23/29 anonim válasza:
Azok bizony.
Az sehol nincs leírva hivatalosan, hogy a nőknek kötelező a melltartó hordása.
Ez csak egy íratlan szabály.
Sehol nem találsz arra vonatkozólag paragrafust, hogy az kötelező lenne.
24/29 anonim válasza:
Szerintem ez a rossz alakú nők diktatúrája, bosszúja a jó alakúakkal szemben.
25/29 anonim válasza:
Pl, Télen a vastag ruha, nehéz pulcsi nehéz kapbát ilyesmi lenyomja az átlag mellet is, a jó melltartó, pláne egy kis push upp-al, megemeli eredmény = ugyanaz mint nyáron melltartó nélkül. A csalás az lenne ha a lenyomott lenne a végeredmény. Plusz nem jó ha a ruha folyton húzza lefelé a mellet mert már 25 éves korodra be fog punnyadni.
Nyáron könnyed puha ruhában meg azért jó, mert különben átlátszik a ruha.
26/29 anonim válasza:
Hát igen.
Nyáron mindenképp kell, mert másképp minden férfinek állna a dákója az utcán, villamoson, stb. 😀😃
27/29 anonim válasza:
#26 Azért sokan kipakolják a kipakolni valót nyáron melltartóval is.
28/29 anonim válasza:
Valószínű rövidlátó a pasijuk vagy a kiszemeltjük, és máshogy nem látná.
29/29 anonim válasza:
A 70-es, 80-as években a nők az Operába is elmentek melltartó nélkül és nem dőlt össze a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!