Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ajánlanátok őszre ilyen...

Ajánlanátok őszre ilyen vékony kabátokat bőrdzsekiket esetleg ilyen rövidujjú boleró szerű kabátokat?

Figyelt kérdés
nincs kabátom őszre tudnátok olyan boltokat ahol ilyen kabátokat árulnak mint amit felsoroltam a kérdésbe? vidéki boltok érdekelnének tally weijl new yorker c&a vagy jeans club...ti milyen kabit hordtok ilyenkor?
2010. aug. 15. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia. Én is most akarok venni, én tuti h vmilyen bőrkabit veszek. Vmi ilyesmire gondolok:

[link]

Sztem elég divatos, és ősszel jó. :)

2010. aug. 15. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
műbőr kabát 14-ért:DDDD hát az nagyon megérős:D Amúgy én a c&a-ban láttam vékonyabb kabátokat de nem bőr, hanem textil... szerintem jól néztek ki:)
2010. aug. 15. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is most akarok venni. Valami ballonkabátszerűre gondoltam. Úgy tetszenek!

[link]

Ajánlom neked is ezeket a fajtákat!

Húúúú az a rózsaszín de vadító! Akarooom!

Az a baj, hogy nem nagyon látok ilyesmiket én sem! Ha valaki tud akkor segít nekem is? Én sem vagyok pesti, ilyesmi üzleteket írjatok! Köszi

És Bocsi, Kérdező =o)

2010. aug. 15. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti válaszoló én sem 14.ért gondoltam. :D Csak illusztráltam a képpel. Az árából kicsit le kell faragni. =D
2010. aug. 15. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is most vettem egy olyan bőrkabátot mint az első mutatott csak nem gyűrött.A Mayo Chix-ben vettem és 6 ezer forint volt..Mivel autóval járok suliba így télen is sokáig hordhatom..Alá is tudok öltözni,és télre meg van egy másik kabátom is,de szerintem csak ezt fogom hordani:D

13/L

2010. aug. 16. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok. =D

Csengerben vettem piacon 5900Ftért.. imádom. nem került sokba, nagyon jól néz ki. :)

De ha Nyír1 közelében vagy, ott is szokott lenni.

2010. aug. 20. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!