Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mit gondoltok a...

Lányok, mit gondoltok a Bershka és Stradivarius márkáról?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok. :)

2021. jan. 21. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Nekem van egy csodaszép, fehér, Stradivarius madeira csipke felsőm és nagyon szeretem. Jó minőségű. Igaz, nem volt olcsó.

30N

2021. jan. 21. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

bersha nekem mar nagyon tinis es a legtobb cuccuk gagyi is, kinottem mar belole. neha-neha megtetszik valami, de ritkan nezek mar be.

a stradi sokkal jobb stilusra es minosegre is, bar ott is akad gagyi, szoval meg kell nezni, mit veszel meg, de alapvetoen szeretem es sok cuccom van onnan.

N30

2021. jan. 21. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:

A Berhska mar nem az en korosztalyom.

Stradit szeretem, eleg szines ott a skala.

28

2021. jan. 21. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:

A Bershkában találni néhány menő mintás vagy épp kreatívra szabott felsőt, szívesen járok oda nézelődni. Egy-két ruhát vettem onnan pár éve és még bírják a strapát.

A Stradivarius nem kifejezetten az én stílusom, azért néha benézek. Egy övön kívül még nem vettem ott mást, arra viszont nem panaszkodhatok :D

19

2021. jan. 21. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mind a kettot nagyon szeretem 18/L
2021. jan. 21. 22:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

a bershkában épp ma voltam, a nadrágjait szeretem, 7000 forintért pont tökéletes minőségűek jól bírják a strapát, de összességében egyre tinisebb lett szerintem, illetve a mostani kollekciójukon végignézve a színek, a minták stb az egész bolt úgy nézett ki mint egy utolsó kínai

a stradit szeretem, sok cuccom van onnan

22l

2021. jan. 23. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!