Lányok, mit gondoltok a Bershka és Stradivarius márkáról?
Nekem van egy csodaszép, fehér, Stradivarius madeira csipke felsőm és nagyon szeretem. Jó minőségű. Igaz, nem volt olcsó.
30N
bersha nekem mar nagyon tinis es a legtobb cuccuk gagyi is, kinottem mar belole. neha-neha megtetszik valami, de ritkan nezek mar be.
a stradi sokkal jobb stilusra es minosegre is, bar ott is akad gagyi, szoval meg kell nezni, mit veszel meg, de alapvetoen szeretem es sok cuccom van onnan.
N30
A Berhska mar nem az en korosztalyom.
Stradit szeretem, eleg szines ott a skala.
28
A Bershkában találni néhány menő mintás vagy épp kreatívra szabott felsőt, szívesen járok oda nézelődni. Egy-két ruhát vettem onnan pár éve és még bírják a strapát.
A Stradivarius nem kifejezetten az én stílusom, azért néha benézek. Egy övön kívül még nem vettem ott mást, arra viszont nem panaszkodhatok :D
19
a bershkában épp ma voltam, a nadrágjait szeretem, 7000 forintért pont tökéletes minőségűek jól bírják a strapát, de összességében egyre tinisebb lett szerintem, illetve a mostani kollekciójukon végignézve a színek, a minták stb az egész bolt úgy nézett ki mint egy utolsó kínai
a stradit szeretem, sok cuccom van onnan
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!