Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Női ruhákat szeretnék hordani....

Női ruhákat szeretnék hordani. Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fiú vagyok. Szeretnék női ruhákat kipróbálni, hogy milyen érzés őket viselni. Teljes kosztümöt, egyberuhát, matrózblúzt, vagy fűzőt, rakott szoknyát, hétköznapi női ruhákat.

Egyedül sajnos sosem vagyok itthon, és elrejteni sem nagyon tudnám őket, akkor mégis szerintetek hogy lehetne lehetőségem erre mégis?

2021. jan. 17. 16:41
 1/4 Metionin ***** válasza:
100%
Üzletekben vagy turikban felpróbálhatod őket pár percre. Több időre így max ha elköltözöl.
2021. jan. 17. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
7%
neeee. Mégegy újabb kliens aki nőnek gondolja magát xd ebbül lesznek az életben visszamaradott gondok. pl: közösség kirekesztés vagy nem kap munkát emiatt mert a főnök mormol egyet meg nevet is . szerintem ne is vegyél fel semmi női ruhát . A nők azt hordanak amit akarnak de a fiúk férfiak maradjanak már- mért nem egyszerü annak lenned aminek születtél? ennyi gondot akarsz magadnak de tényleg hogy női ruhát veszel fel? akkor bukhatod a csajozást is ennyire erővel meg mindent.
2021. jan. 17. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

2!

Te kis részrehajló, pont engem térítettél hogy ne vegyek fel harisnyát hideg ellen meghogy a skinny farmer nem férfias, de a csajok meg kábé mindent felvehetnek??

Én meg azért mert férfinek születtem nem hordhatok azt amit szeretnék?

Hol élsz te? Diktaturában?

Kérdező!

Nyugodtan menj át a női részlegre és próbáld fel ami neked tetszik.

A nők ugyanezt teszik a mi oldalunkon, csak ők át nevezik uniszexnek.

Tedd te is ezt, hajrá!

2021. jan. 19. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tesco,Auchan, női osztályon nézz körbe ami megtetszik azt próbáld fel és kész.

Esetleg ha van férfi ruhát hordó lány ismerősöd akkor vele járkálj úgy hogy te meg nőiben vagy, így megerősíted az egyenjogúságot.

Ekkora marhaságot rég olvastam amit a kettes barátunk írt, mi az hogy az egyik nemnek mindent lehet a másiknak meg semmit?!

Ha lehet az egyiknek akkor lehet a másiknak is. Liberalizmus van szabadság ha nem vetted volna észre te kommunista.

2021. jan. 19. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!