Ajánlanátok nekem valami jó ruhát lagzira? (nem saját lagzi )
Figyelt kérdés
Mindenképpen térd fölé érőt szeretnék. Még most nyáron lesz a lagzi, szóval remélhetőleg az idő is jó lesz, így természeretesen nem nagyestélyire gondoltam.
Képet is linkelhettek nyugodtan, sőt az lenne a legjobb!!!
Ötleteket várok!!! Köszi aki segít!!!
19/L
2010. aug. 14. 23:05
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
jaj de édes vagy....köszönöm de szerinted ezek nekem valók?én 35 éves 165cm/60 kg-s nő vagyok.....ráadásul az eskűvő szeptember végén lesz...nagyszabású és az a tipusú ahol ki kell tennem magamért...ha érted:))))
4/9 anonim válasza:
bocsi ezt nem ide akartammmmm...
6/9 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm szépen a linkeket, mind nagyon nagyon szép!!! *.* Mostmár válogathatok :D
2010. aug. 15. 15:07
7/9 A kérdező kommentje:
Annyi kérdésem lenne még, hogy a bonprix-es oldalról csak rendelni lehet, tehát nincs nekik valahol üzletük, ahova be lehet menni és ott megvenni? Köszi aki válaszol!!!
2010. aug. 15. 15:10
8/9 anonim válasza:
Sajnos nincs üzletük,sőt még raktáruk sincs itt,ezért 2 hétbe iis beletelhet,mire szállítanak! :(
25/N
9/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm szépen az információkat!
Akkor innen már nem tudok rendelni, mert jövő héten szombaton lesz a lagzi...
Majd máshol szétnézek :)
2010. aug. 17. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!