Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nektek milyen öltözetű...

Lányok nektek milyen öltözetű srácok tetszenek?

Figyelt kérdés

Alapvetően sportosan szoktam öltözködni. Farmernadrág, rövid ujjú póló, esetleg egy melegítő így tél környékén. Viszont nyáron munkába smart casual-be jártam. Igazából mindegyikben jól érzem magam, de nem tudok dönteni, hogy melyikre helyezzem a nagyobb hangsúlyt. Innen jön a kérdés, melyik stílusú férfi vonzóbb számotokra? Írjatok kort is.

20F

Biztos ami biztos hagyok itt példát, hogy mégis mire gondolok:

Smart casual:

[link] Itt inkább a középsőre és a jobb oldalira gondolok

[link]

Sportosabb, lazább:

[link]

2021. jan. 16. 14:10
A kérdező szavazást indított:
Sportosabb, lazább
Smart casual
26 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Sportosabb, lazább. És ne legyen rajta vérkeringést elszorító nadrág. Én attól vagyok ki a legjobban, mikor magukat szűk naciba préselő srácokat látok. Nekem nem jön be.
2021. jan. 16. 14:43
 2/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek 1-essel.

Bàr nekem mindkettő tetszik

2021. jan. 16. 15:07
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
mindketto jo, alkalomtol fugg. en szoktam pl. bluzban-nadragan/szoknyaban-bokacsizmaban lenni meg farmer-polo-sportcipoben is kedvtol es alkalomtol fuggoen. a lenyeg, hogy jol alljon, passzoljon hozzad es ne feszengj benne.
2021. jan. 16. 16:52
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Mindketto a megfelelo alkalommal es modon viselve. A linkelt kepeken tok normalis izleses szettek vannak, de el lehet nyalaskodni az elso verziot, meg tul lehet tolni a trogersagot a masodik verzional is.
2021. jan. 16. 19:24
 5/17 anonim ***** válasza:
35%

Te kis buta 1-es!

Segítek, ezek a nadrágok semmit nem szorítanak el jobban mint egy szűkszárú boxer ami nagyon tetszik a kislányoknak.

És mivel nyúllik a nadrág anyaga így csupán tartja a csomagot és nem szorítja el.

Még a futónadrágok is ebbe a csoportba tartoznak.

Amúgy köszönjük az aggódást...

2021. jan. 17. 12:25
 6/17 anonim ***** válasza:
46%
#5 búza támogató
2021. jan. 18. 00:09
 7/17 anonim ***** válasza:

6!

Fura, a feszülős boxer is búzás... Mindig okosabb leszek ahányszor felnézek ide.

Sok az egyetemista, látszik a kommentekből. Ezek fogják eltartani majd az országot.👏🏻

2021. jan. 18. 11:35
 8/17 anonim ***** válasza:
#5 igazabol senki nem aggodik a fiukak verkeringese miatt, egyszeruen csak hanyingerkelto latvany.
2021. jan. 18. 14:56
 9/17 anonim ***** válasza:

5ös mindegy, hogy szorít e vagy sem... férfiatlan és nevetségesen fest.

És lehetséges hogy a kislányoknak nagyon tetszik, a nőknek kevésbé.

2021. jan. 18. 19:20
 10/17 anonim ***** válasza:

Ezt nőként írjátok akik boyfriend mom jeans és hasonló férfi zsák farmerekben járkáltok??

Kissé szánalmas! Ezek is undormányok a nőkön, de ők megmagyarázzák, hogy leszharják mások véleményét és hogy miért kéne mindég nőiesen kinézni..

Na! Mi férfiak pont ugyan így gondoljuk!

2021. jan. 19. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!