Hol szabassak öltönyt Budapesten?
Sziasztok!
Első körben irodai munkámhoz szeretnék egy 2 vagy 3 részes 1 soros 3 gombos öltönyt szabatni/szerezni, zakó és nadrágot mindenképp, a mellény esetleges, és talán inget is. Jelenleg egy off the rack Montego szerelést használok, és így a munkámhoz nem is akarok rá többet szánni 70-100.000 Ft-nál +/- ing (elég esélyes, hogy ennyiből egy plusz mellény nem jön ki, ezért is írtam, hogy valószínűleg azt hagyom, mert nem is fontos a munkámhoz).
Valószínű, hogy ha jó a munka, vagy jót sikerül találni, akkor utcai viseletre is betáraznék 1-2 szettet, ott már magasabb elvárásokkal és lazább pénztárcával, de egyelőre maradjunk a munkaruházatnál, mert oda fontos most nekem.
Szóval amennyiben valaki ismer jó szabókat, vagy kereskedést, ahol el tudnak látni megbízható kezek, kérem ne tartsa magában! Igazából az sem probléma, ha jó minőségű konfekció méretűt igazítanak hozzám, ennyi pénzért nem lehetnek nagy elvárásaim, úgy gondolom, így munkámhoz az is megfelelne.
A mérteim nem túl extrák 170 cm vagyok, 65 kg kb, szóval nem egy nehéz munka rám találni ruhát, viszont szeretnék egy megbízható helyet vagy szakembert, akikhez fordulhatok szükség esetén.
Egyelőre ismerőstől a Walter és Mr. Sale öltönyházakat kaptam tippnek, állítólag ott vannak jó minőségű termékek és igazítják is szükség esetén. Ha erről van valakinek tapasztalata, szívesen várom!
(Igen, már van 1db ilyen kérdés tavalyról, ám arra sem érkezett 1 válasz sem, plusz az én kérdésem kicsit eltér, tehát ez nem ismétlés. Igen, gondolom, hogy a googlebe beírva számtalan találat jön ki, de én megbízható személyes ajánlásokat és tapasztalatokat szeretnék kapni!)
Előre is köszönöm az értlemes válaszokat.
24/F
És belinkelsz egy kétgombos lapot. Semmi baj, majd jövőre.
Egyébként a tippet köszi a Kristóffal. Nyakkendőt vásároltam már náluk, az elég jó darab volt, lehet, hogy benézek.
Az árakkal meg valóban nem feltétlen vagyok képben, de ezt írtam is, hogy az sem baj, ha konfekció igazítás. Utoljára 6 éve vettem öltönyt, akkor még 60-90 között lehetett találni jókat, persze egy 300ks Bosst nem vettem akkor sem és most sem adnék ki ennyit csak a márka miatt. Legalábbis a munkahelyemre ahova csak beérkezem kocsival és annyit látnak az emberek, hogy besétálok az iodába, max vizelni kimegyek napi 2x semmi értelme kiöltözni, hogy aztán tönkre menjen a nadrág az üléstől, kiizzadjam a hónaljam meg széthordjak egy márkás öltönyt. Azért nyomtam egy zöld kezet.
Nekem inkabb a minoseg, mimt a markanev! :)
Ugy gondolom nem veletlenul lesz vmi nagy marka, az valszeg minoseget is hordoz magaban, de pl ha talal az ember vagy szabat egy nem nylon zakot, hanem jo anyagut, es nem a premiumok premiumara gondolok, csak egy alap minosegre, akkor az ar-ertek aranyban jobban johet ki, mint egy linkelt Pierr Kardiny.
De change my mind.
Köszönjük ismét, hogy nem jártad ki általános iskola második osztály írás-olvasás órát és nem vagy képes legalább 1x átolvasni, amit leírsz. Fordulj gyógypedagógushoz :) Az egyéb szociális problémáiddal - kisebbségi komplexus, dühroham, szorongás, szociális fóbia, - stb, ami miatt így viselkedsz és nulla életed van és itt trollkodsz ezért, pedig pszichológushoz, esetleg pszichiáterhez.
Na megkaptad a szokásos napi 2 perc figyelmed, innentől figyelmen kívül hagylak, csak még utoljára helyreraktalak.
Egyébként szerintem a csórók is öltözhetnek jól, például régen a bolondos 20'-60's évek között a csórók is a lefingott öltönyöket hordták, öltönynadrágot, utcai cipőt és atlétát, inget, svájci sapkát. Sokkal jobban nézett ki akkoriban egy koldus, mint manapság, tehát még csak egyet sem értek veled.
Tudod, épp válaszoltam volna, de megláttam a kommentjeidet.
Túl okos vagy ahhoz, hogy megérdemeld a segítséget.
9es xd koszonom. Bocs hogy reagalok az arrogans kommentekre.
Ahogy a tiedre is. Legalabb ment a dislike :) ha az arány rontás a célod...gondolom nem véletlen, hogy 2,5ön áll jelenleg az ertekelhetoseged. :)
Szolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!