Milyen cipőt vegyek őszre?
Szia! Nem tudom milyen cipőt szeretnél (zárt cipő vagy félcipő) de linkelek neked mindenfélét :D
Ez egy lapos talpú kis darab, félcipő és ha szereted a pinket tuti be fog jönni: [link]
Ezeket mondjuk ősszel nem olyan sokáig tudod használni, de szeptemberben szerintem nem fogsz bennük fázni. Ez egy farmer anyagból készült saru, divatos és nem mellesleg nagyon jól néz ki: [link]
Közkívánatra magassarkú :) [link]
Most jöhetnek a sportcipők ;)
Nike Court Tradition (L) Nekem ilyenem van és imádom :) Tépőzáras, nagyon praktikus. Rengeteg színben kapható (nagy előny), én rózsaszínt vettem :D Vagány és ha nem fiús színáűt veszel, akkor lehetsz vele nőies. Persze a ruhadarabjaiddal hangsúlyoznod kell a nőiességet ;) Tépőzáras: [link] Kötős: [link]
Aztán mindenkinek nagy kedvence ez a Nike cipő, amit a formája tesz igazán különlegessé :) Igaz, hogy ez férfiben is kapható, de szerintem a pasikon nem áll jól... [link]
Sima Adidas cipő (nagyon vagány) szerintme rohadtjól néz ki :D [link]
Hát én ennyit linkeltem, a többiek úgyis fognak még segíteni :) Sok sikert és szokj le a Converse mániáról, mert már ígyis sok ember van oda érte :D 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!