Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt vegyek őszre?

Milyen cipőt vegyek őszre?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még nyár van, csak elkezdtem gondolkozni, hogy milyen cipőt lenne érdemes venni nyár végén. Mostanába kezdek stílust váltani a converse tornacipőről, és szeretnék valami nőiesebb cipőt. Lehet magassarkú is, persze nem 14 cm-es, lapos is. Szeretem a lekerekített orrú cipőket. Várom a képeket. Köszi:)
2010. aug. 14. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom milyen cipőt szeretnél (zárt cipő vagy félcipő) de linkelek neked mindenfélét :D

Ez egy lapos talpú kis darab, félcipő és ha szereted a pinket tuti be fog jönni: [link]

Ezeket mondjuk ősszel nem olyan sokáig tudod használni, de szeptemberben szerintem nem fogsz bennük fázni. Ez egy farmer anyagból készült saru, divatos és nem mellesleg nagyon jól néz ki: [link]

Közkívánatra magassarkú :) [link]

Most jöhetnek a sportcipők ;)

Nike Court Tradition (L) Nekem ilyenem van és imádom :) Tépőzáras, nagyon praktikus. Rengeteg színben kapható (nagy előny), én rózsaszínt vettem :D Vagány és ha nem fiús színáűt veszel, akkor lehetsz vele nőies. Persze a ruhadarabjaiddal hangsúlyoznod kell a nőiességet ;) Tépőzáras: [link] Kötős: [link]

Aztán mindenkinek nagy kedvence ez a Nike cipő, amit a formája tesz igazán különlegessé :) Igaz, hogy ez férfiben is kapható, de szerintem a pasikon nem áll jól... [link]

Sima Adidas cipő (nagyon vagány) szerintme rohadtjól néz ki :D [link]

Hát én ennyit linkeltem, a többiek úgyis fognak még segíteni :) Sok sikert és szokj le a Converse mániáról, mert már ígyis sok ember van oda érte :D 16/L

2010. aug. 14. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:

első válaszoló, az a 'Venice' cipő nagyon jó, de mondjuk azok az Adidas-ok szerintem nem nőiesek.:D

szerintem ezek nagyon jók:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 14. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen az adidas cipő amit linkelt az első, nem a legnőiesebb, viszont valamit elírtam magassarkú ügyben, mert csak telitalpúakat linkeltetek :D:D amúgy tényleg köszi, de ez a telitalpú magassarkú egyátalán nem tetszik..:)
2010. aug. 14. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Deicmann-ba sok zárt cipőt láttam,sztem érdemes lenne megnézni (:
2010. aug. 15. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!