Most hogy jön a nagy hideg ki milyen kabátban jár?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 22:44
1/14 anonim 

válasza:

Ugyanabban mint jobb időben, csak jobban aláöltözök.
2/14 anonim 

válasza:

Én még a tavaszi vékonyan dzsekimben csak teszek egy sálat is. Abszolút nem vagyok fázós nő létemre. A bélelt kabát mínusz 10 foknál kerül elő a szekrénybol, sapka sál meg akkor sem.
6/14 anonim 

válasza:

fekete letisztult parka kicipzározva
7/14 anonim 

válasza:

Goth stílusú nagyon hosszú fekete szövetkabát
8/14 anonim 

válasza:

Kiránduláshoz használt vékony, de meleg kabátban. Kicsit gadget stílusú.
9/14 anonim 

válasza:

Nekem van 3 kabátom. Dzseki, osz/tavaszi és téli...
Szóval téli kabátot veszem fel
10/14 anonim 

válasza:

Várjunk azokkal a nagyon hidegekkel.
Két napja még nagyon mutatták a modellek, de most már sokat enyhítettek rajta.
Meglátjuk, hogy hogy fogja magát kiforrni.
Amúgy én baseball dzseki, és alá két-három réteg pulóver, amik közt van kapucnis is, hogy elől sálszerűen össze tudjam kötni.
A mackónadrágból is ilyen nappali mínuszok idején farmer, alá pedig két mackógatya-réteg.
A zokniból egy normál, és rá egy vastag zokni, legmelegebb cipőmmel.
Sapka, kesztyű.
Sose fázok.
A rétegesség a lényeg, és hogy az azokat alkotó ruhák közül mindenütt (alul, felül, lábon is) legyen egy levegősebb anyag, ami szigetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!