Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen márkájú férfi övet vegyek?

Milyen márkájú férfi övet vegyek?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy milyen stílusú és színű övet szeretnék, de nem tudom melyik lenne a legjobb márka övek terén. Aki jártas a témában adna pár tippet? Lányok is, ha van olyan, ami tetszik egy férfin, mondjátok :)
2021. jan. 11. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
olyan márkájút vegyél amilyen márkát szeretnél olvasni az övön. szerintem a legtöbb divatcég nem gyárt övet, azt mástól rendelik. nekem cinque öveim vannak, meg vagyok velük elégedve.
2021. jan. 11. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát őszintén... Túl nagy támpontot nem adtál. Milyen árkategóriára gondolsz?

Egy 3000 Forintos H&M?

Egy 15-20 ezres Hugo Boss?

Egy 120 ezres Gucci?

Egy 300 ezres Hermés?

Egy 650 ezres Ralph Lauren aligátorbőr öv?

Szóval érted. Hiába mondom én neked bármelyiket, ha nem abban az ársávban gondolkodsz.

2021. jan. 11. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha olcsóbb árkategória akkor Tommy Hilfiger, Calvin Klein, vagy Hugo Boss. Ha lehet kicsit drágább, akkor érdemes designer övet venni, tényleg megérik az árukat. Pl Gucci, vagy Louis Vuitton.
2021. jan. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!