Van, aki ilyenkor télen rövidnadrágban van a lakásban?
Figyelt kérdés
10. emeleten lakom, a fűtés nagyon jól működik. Télen is rövidnadrágban vagyok itthon. Tegnap három kolléga jött vendégségbe hozzám, és röhögtek rajtam, ilyen megjegyzésekkel ugrattak: "Szép lábak, nekünk lettek kipakolva, a mi tiszteletünkre raktad ki őket?", "Ennyire meleged van, haver? Lábbal akarsz megkínálni minket? Azt hittük, sörrel fogsz!"2021. jan. 10. 16:29
1/15 anonim 

válasza:

nem. mackónadrágban meg pulcsiban vagyok.
2/15 anonim 

válasza:

Az elozo lakasban en is abban voltam. Most egy ujba koltoztunk, itt meg a lakasok nagy resze ures, nem melegedett meg at az egesz, itt huvos van, szoval itt mar leggingsben es poloban (+ neha vekonyabb pulcsi) vagyok.
3/15 anonim 

válasza:

Én igen, nálunk jó idő van szerencsére.
5/15 anonim 

válasza:

Én is rövidben vagyok télen is. 🤜🤛
6/15 anonim 

válasza:

És miért kell agyonfűteni a lakást?
7/15 anonim 

válasza:

Télen nyáron rövidnadrágban és pólóban vagyok bent a házban
8/15 anonim 

válasza:

én is télen nyáron rövidnadrágban vagyok, kivéve mikor meztelenül :D
9/15 anonim 

válasza:

Nem, én bugyiban meg trikóban, mert meleg van. Deha vendég jön, felveszek egy cicagatyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!