Szerintetek sem férfias a zsebes harisnya amit férfi super skinny farmernak csufolnak?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 22:09
11/17 anonim válasza:
😂 de viccesek vagyunk!
Mégis mi "legalják" vagyunk többen úgy hogy nehogy agyvérzést kapjatok.
Bár nekem nagyon tetszene mitagadás.🙂
12/17 anonim válasza:
Ez a nadrág nekem se tetszik ..túl szakadt de nem rossz 😜 de a kötött pulcsi ami a modellen van az jobb 😝
13/17 anonim válasza:
Ez a farmer inkább csak sima skinny, mert a bokáján elég laza.
A normális super skinny feszül mindenhol, bokán is.
Amúgy szerintem jól néz ki a super skinny, ha jó alakja van hozzá a pasinak.
14/17 anonim válasza:
Nincs vele semmi gond. Kényelmes ,nem lengedezik és gyűrődik.
Jó segg és láb kell hozzá.
15/17 anonim válasza:
Akkor, ha kérhetném, csak az a 2% viselje, akinek jó segge és lába van, a maradék 98, amiből a fele szintén ezzel égeti magát, ne.
16/17 anonim válasza:
Lol, ez nem harisnya, hanem nadrág :D Amúgy aki a szűket szereti, attól még nem bzi, se nem borzalmas.
17/17 anonim válasza:
16!
Viszont mint látod sok beteg van aki beleszeretne szólni mások öltözködésébe.
Mert aggódnak hogy bizonyos ruhák fertőznek és megváltoztatják a nemi hovatartozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!