Barna Conversebe milyen színű cipőfűzőt tegyek?
Figyelt kérdés
ilyen: [link]
tulajdonképpen csak azért szeretnék bele másikat rakni mert ez valahogy nem elég lányos. vagy szerintetek?
meg lehetőleg olyan kellene ami nem üti a pirosat. mer eddig csak olyan cipőim vannak :)
előre is köszi!
17/L
2010. aug. 13. 22:07
1/7 anonim válasza:
hát szerintem a fehéren kívül a fekete illik bele, de az nem lányosabb.:D esetleg valami bézsszerű..:D
2/7 anonim válasza:
szerintem rózsaszínnek szinte minden árnyalata, kivéve az élénkebbek. ezenkívül a sárgát is elbírja...jól mutatna benne még a korallzöld, és türkízkék is, és ezeknek az árnyalatai.:)
3/7 A kérdező kommentje:
oks köszi. na asszem inkább maradok a fehérnél és bonyolítom tovább a dolgot :D amúgy ajándékba kaptam a cipőt, nem én választottam direkt barnát :)
2010. aug. 13. 22:32
4/7 anonim válasza:
Pedig ebbe tényleg beleillene valami világosabb rózsaszín. Tök csajos lenne tőle. Szerintem gondold át :)
5/7 A kérdező kommentje:
csak több féle piros árnyalatú cuccom is van. szóval van egy kettő olyan amivel nagyon szar lenne. meg rózsaszínt már nem akarok, mert van egy fehér, rózsaszín, lila, sárga tiszám, meg egy féhér lila nikeon. és már sok lenne még egy rózsaszín. pedig szívem szerintem azt tennék bele, mivela kedvenc színem :D de így inkább hanyagolom. esetleg valami tűrkízt nézek hozzá :D az eddig nem is jutott eszembe, csak az egyik válasznál ugrott be, hogy tényleg :D
na de mindenkinek megy a zöld kéz :)
2010. aug. 13. 23:37
6/7 A kérdező kommentje:
vagy 0%-os te inkább a lefelé muatót gyűjtöd? :Dna neked adok azt akkor xD
2010. aug. 13. 23:38
7/7 anonim válasza:
A narancssárga elvileg megy a barnához. Nekem a barna vászoncipőmben (igaz nem converse) narancssárga ill. piszkosfehér fűző van - szerintem nagyon jól mutat. Bár én fiú vagyok, szóval nem tudom lánynak h állna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!