Lányok! Nincs valakinek ilyesmi Guess táskája?
Nagyon megtetszettek a Guess táskák, viszont a márkától táskát még sosem vettem, épp ezért nem tudom, hogy mennyire strapabíróak. Megéri megvenni? Belinkelek ide párat és ha valakinek véletlenül pont ilyenje van, az megtenné, hogy ír róla pár szót? Köszönöm.
Egy időben én is a Guess táskák megszállottja voltam. Be is szereztem 2 darabot is, de egyáltalán nem érte meg szerintem.
Megvételkor tényleg gyönyörű, luxus hatású, de ahogy elkezded napi szinten viselni, 1-2 éven belül olyan tépett lesz, mintha 20 éve hordanád magaddal.
A táska széleit ilyen gumi-szerű “bevonattal” oldják meg. Nos, ez egy idő után el kezd leszakadozni, lefesleni, és utána ritka igénytelen hatású lesz.
Nem a legjobb minőségű műbőrrel dolgoznak, mivel az aktuális divatirányzatokra hajtanak és nem a fenntartható minőségre, egy idő után az is elkezd berepedezni, darabokban leszakadni.
A fém részletek, cipzárak gagyi rézötvözetből vannak, egy idő után kétségbeejtő módon elszíneződnek, bevörösödnek.
ŐSZINTÉN megmondom: még a Zara is minőségibb táskákat gyárt!
Jóval olcsóbb, de az ott vásárolt táskáimmal a mai napig semmi problémám nincs.
Szóval, a Guess-t, és a hozzá hasonló “fél-luxus” táskákat messziről kerüld.
Pénzkidobás, messze nem érnek annyit, mint amennyiért vesztegetik őket.
Ezt szomorúan hallom, de közben valahol örülök is, hogy feltettem ezt a kérdést mielőtt megvettem volna. Sajnos bennem is voltak ilyen gondolatok, miközben nézelődtem a boltokban hogy “biztos nincs ez túlárazva?” “biztos jő minőségű?” és ehhez hasonlók, de úgy tűnik jogosak voltak a kérdéseim. Nekem is vannak egyébként olcsóbb (h&m, Zara) táskáim és tény, hogy elég jól bírják. Bár azt gondoltam, hogy a CK táskám után amit 4 éve vettem (nagyon sokat használtam, ennek ellenére tökéletes az állapota) olcsóbban mint amennyibe ezek kerülnek, így beruházok erre is, de hát úgy néz ki mégsem. Sosem értettem miért jó így “átverni” az embereket, hiszen ezek azért nem a legolcsóbb termékek és azt hiszem az árukhoz képest a minőségűk 0.
Mindegy, köszönöm a válaszodat és azt, hogy ezt megosztottad velem, ezzel be is bizonyosodtak a “félelmeim”. De komolyan, még jó, hogy feltettem ezt a kérdést, mert ha megvettem volna, majd fél év után tönkre menne, olyan ideges lettem volna... Megkíméltél egy idegösszeroppanástól, haha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!