Érdemes feltölteni ruhát a Gardróbcserére?
Van egy pár új és alig használt cuccom, szeretném eladni őket. Viszont úgy látom fórumban, hogy sokan panaszkodnak, hogy nem megy jól, meg van egy spammer is...
Facebookom nincsen, így a marketplace nálam kilőve.
Szia!
Én vagy 2-3 éve gardróbcserézek. Dióhéjban; ha nem vagy türelmes típus, nem ajánlom. Sajnos anonim felhasználós az oldal (értem ezalatt, hogy nicknév van, illetve profilképet sem kötelező magadról feltöltened, ebből a szempontból jobb lehet a marketplace). Ha el akarsz adni valami márkásabbat, sokan cserélni akarnak (nem egyszer valami bóvlira), illetve sokallják az árat, amennyiért adod... Én H&M-es, alig használt ruhákat is potom áron rakok fel, mivel nem gazdagodni szeretnék az oldalon (arra nem alkalmas), csak megszabadulni a ruháimtól. Sok érdeklődő ghostingol, nem hajlandó visszaírni, valakivel nem lehet dűlőre jutni (másfél hónapig egyeztettek, mert azt hiszi, egy 1500 forintos nadrággal akarod átvágni, vicc...), a férfi felhasználók között vannak lábfetisiszták, akik fotókat akarnak kunyerálni, adathalász profilok, stb... Az eladás pedig a szerencsédtől függ, valamikor hónapokig nincsen érdeklődő, aztán többen is jelentkeznek egy termékre, vagy viszik el a fél kínálatod.
Ennek tudatában mérlegelj.
Plusz infó:
Tényleg nem megy olyan jól az oldal. Ez a növekvő postaköltségnek is betudható. Ha nem vagy hajlandó kevesebbért eladni valamit, akkor nem ritka, hogy nem tudod eladni, mivel az adott ruha ára + postaköltség többe jöhet ki, mint amennyiért az érdeklődő megvenné újonnan.😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!