Lányok/nők, ti szoktatok bő, rockbandás pólókat használni alvóscuccnak?
Ha igen, akkor milyen színűt és milyen zenekarét?
Mennyi idősek vagytok?
A mindenit! Szép kis gyűjtemény :)
Férfi/uniszex fazonúakat hordasz amúgy, vagy karcsúsítottakat?
Ghost, Pantera, Infected Rain, Jinjer, System of a Down, vagy 6 db Metallica, Dream Theatre, Blind Guardian, Marilyn Manson, Black Sabbath, Guns N'Roses, The Agonist, Iron Maiden, Korn, Slipknot, Rage Against the Machine, Machinehead, Rammsteim, Stone Sour, Tool, Megadeth, ezek azok, amik most hirtelen eszembe jutnak.
Nagyrésze koncertes darab, néhány van, amit még nem sikerült élőben látni, de mind olyan banda, amit nagyon szeretek, sokat hallgatok.
Azért van ennyi, mert én a hétköznapi stílusomba is beépítem őket, nagyon sokat hordok bandás pólókat. Csak fekete, férfi fazont, szerintem ezek a legkényelmesebbek.
1. vagyok, Ennél még több is van, egy egész gardróbnyi, és az még csak a felső ;D
Egyébként hordok mindenfélét, a lényeg, hogy szeressem a bandát és kényelmes legyen :)
Jajj, de irigylem mindegyikőtöket ezek miatt a gazdag pólógyűjtemények miatt :D :) Mindenkinek küldöm a zöldet!
Ja és igen, a Star Wars is király! :P
Tankcsapda, AC/DC, mindkettő fekete.
Szeretném még bővíteni a gyűjteményem, csak azokat nem pizsamaként szeretném használni :)
16 vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!