Fiuk osztalykirandulason haveroknal csajnal is bokszerbr alusztok?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 15:14
1/7 A kérdező kommentje:
*bokszerbe
2020. dec. 27. 15:15
2/7 anonim 

válasza:

*boxerben 😅
Én annó vittem egy pamut rövidgatyát az osztálykirándulásra. Barátnőnél meg boxer.
3/7 A kérdező kommentje:
Helyes bokszerben is . Osztalykirandulason miert rovidgatya ?
2020. dec. 27. 15:28
4/7 anonim 

válasza:

Azért, mert akkor volt átjárkálás egyik szobából a másikba, akkor pedig nem szerettem volna csak alsógatyában lenni.
5/7 A kérdező kommentje:
Nalunk altalanosban is volt jarkalas es volt aki csak bokszerben lenni . Es polo volt rajtad ?
2020. dec. 27. 16:11
6/7 A kérdező kommentje:
Rovidgatya alatt volt bokszer?
2020. dec. 27. 16:11
7/7 anonim 

válasza:

Ha nem itthon alszom, akkor pláne boxer + pólóban szoktam aludni. Nem viszek magammal még pizsamát is. Pont azért hogy ne kelljen nagy bőrönddel járkálni, minimalizáljam a szállítandó cuccaimat.
Itthon télen azért van rajtam még egy réteg alvós ruha. 21-22 foknál nem fűtünk melegebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!