Láttatok valahol ilyen ruhát?
Figyelt kérdés
A sapka érdekel amit a klipben hord Young Lean
https://www.youtube.com/watch?v=tHPUecQH1DY
2020. dec. 27. 00:57
1/6 anonim válasza:
Egyszerű kötött csősapka, többnyire gyerekek hordják mert nem hagyják el.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem az lesz sajnos. Rákerestem a csősapka kifejezésre és valóban hasonló sapkákat adott ki csak gyerekek számára. Rám azok nem lennének jó. 23 éves férfi vagyok, elég nagydarab.
2020. dec. 28. 08:23
3/6 anonim válasza:
Pedig az akkor is csősapka, bár ha akarod hívhatod téli kötött sapkának is. Keress rá így, elvétve lehet látni róla képet, bár élőben én felnőtt férfin még nem láttam.
Van hasonló, csak azt csősálnak hívják, többnyire a nőit lehet a fejre húzni, de biztos nem az amire te gondolsz.
Miért nem köttetsz magadnak olyan színben amilyen neked tetszik?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm választ! Hol tudnék hasonlót köttetni? Kik foglalkoznak ilyesmivel?
2020. dec. 29. 11:04
5/6 anonim válasza:
Van egy srác, asszem Árminka babának hívják, neki is az a "hobbija", hogy gyerekeknek készült dolgokat visel felnőtt méretben. Esetleg őt keresd meg.
6/6 anonim válasza:
Knitted Hood néven megtalálható. Azóta elég nagy divat lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!