Milyen színű legyen a topom a boleró alá?Szürke nem lehetne(ezüst kővel,fekete mintával)és akkor még vennék fel valami rózsaszín karkötőt vagy nyakláncot?Ha nem,akkor milyen színüt?
(Ha kicsit elüt a kiegészítő a nadrágtól nagyon gáz?)
én nem tenném...ígyis mindenki megnézi,végigméri a másikat,hátha még rikítani fogsz rózsaszínbe?!el leszel könyvelve.
2010. aug. 13. 01:24
2/17 anonim válasza:
Hetekkel a suli előtt miért kell azon agyalni hogy mit vegyél fel??
2010. aug. 13. 01:58
3/17 A kérdező kommentje:
01:58!mert mindenki az első benyomás alapján ítél és a ruha alapján,SAJNOS.
2010. aug. 13. 02:02
4/17 anonim válasza:
Szerintem elég lesz ezt átgondolnod egy héttel az első nap előtt.Én is most megyek gimibe,szóval én átérzem a helyzetedet :)
De szerintem se vegyél fel rózsaszín nadrágot,mert elkönyvelnek gazdag cicababának.Ráérsz még gondolkodni ;)
2010. aug. 13. 10:56
5/17 anonim válasza:
most miért ne vehetne fel rózsaszín nadrágot? egy nyárias, fiatalos szín! most mit vegyen fel? feketét?
szerintem az, amit leírtál tök jó, csinos leszel!
2010. aug. 13. 11:39
6/17 anonim válasza:
szerintem egy szimpla farmer+póló összeállítás sokkal nyerőbb első napra. Így tényleg le fognak írni cicababának. Elsőre próbálj meg semleges lenni aztán ha kialakulnak a kapcsolatok utána már nyugodtan felvehetsz ilyet.
2010. aug. 13. 11:59
7/17 anonim válasza:
Sztem semmi baj nincs a lazacszínű gatyával (kben is, a lazacszín azért nem egyenlő a babarózsaszínnel meg a Barbie-pinkkel, emberek...). Én a helyedben lehet, hogy vmi egyszínűt vennék fel (én nem szeretem, ha túl sok szín van rajtam egyszerre), a szürke szín sztem jól nézne ki az összeállításhoz (de sztem akár egy királykék is mondjuk). A kiegészítőkhöz meg annyit, hogy rózsaszínt csak akkor vegyél fel, ha árnyalatban passzol a nadrággal. Ha nem, akkor fehéret, vagy vmi olyat, ami ugyanolyan, mint a kiválasztott felső színe. És ha mégis mintás a felső, akkor én nem vennék fel hozzá nayakláncot (max. ha nagyon egyszerű vagy finom).
2010. aug. 13. 14:23
8/17 anonim válasza:
szerintem nagyonjo :) 16l
2010. aug. 13. 17:58
9/17 A kérdező kommentje:
köszi,főleg a ma 14:23-nak :)
2010. aug. 13. 20:20
10/17 anonim válasza:
úúristen ez hihetetlen.. ha a mai világba ha valaki csinos meg csajos akkor az egyből plázacica meg ilyenek ? Ha megteheti az ember hogy divatozzon és csinosan öltözzön és rózsaszín nadrágot felvegyen akkor miért ne ? Ha tetszik neki akkor vegye csak fel..és amúgyis inkább legyen több plázacica mint igénytelen lányok :D meg különben is a fiúk is jobban szeretik a csinos lányokat..én nem vennék fel bolerot hanem csak simán egy fehér felsővel..meg valami hosszabb nyakláncal ami rálóg a felsődre és ehez rózsaszín vagy fehér karkötőt. De ha veszel fel bolerót akkor a szürke a legjobb hozzá vagy kék esetleg citromsárga :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!