Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki rendelt màr a vmzona-ró...

Valaki rendelt màr a vmzona-ról? Jó minősègű ruhàk vannak? Olyanok a ruhàk ami megvan rendelve? A mèret is egyezik?

Figyelt kérdés

#VMZona #Online ruha oldal
2020. dec. 22. 15:27
 1/1 anonim válasza:
Szia èn December17.kène rendeltem másnap felhívtak telefonon ès eggyessztettünk hogy karácsonyra mwg kaplyam a rendelèsem úgylett megbeszèlve hogy szerdára itt lesz karácsony elött egy nappal. Aztán nem jött meg írtam nekik nagy nehezen válaszoltak a 10.emailem után. Aztán küldtek egy olyat hogy (szives elnèzèsètkèrjük a rendelesèse a kèt ünnepnapközöt fog mwgjönni aztán felhívtam a DHL mivel emailben semien csomagszámot nem küldtek a DHL-esek azt mondták hogy nem látnak a nevemen rendelést mivel csak név alapján tudnának utána nézni azóta is várom a rendelèsem 1telefonon felhívnak aztán ennyi másnap a rendelèsed következö napja után.ja ès semien emailt nem küldenek bármien kèrdèsedis van nem kapsz rá választ 3nincs csomag szám se nyomon követèsei szám semmi. Annyi van feltüntetve hogy mit rendeltél meg hogy mennyi az összeg azonkívül semmi. Nem ajánlom senkinek mèg jó hogy nem utaltam a pénzt találkoztam a posta futárrl akinek a DHL esek átadják a csomagot ès azt mondta neki a Kereszt lányais Romániából rendelt de ő elutalta a pénzt ès 4hete várja a csomagot ja ès semmi emailt nem kap semmi választ ès rendőrsègenis voltak akik azt mondták ezzel nem tudnak mit kezdeni senki nem rendeljen tőlük ès mikor felhívták nekemis azt mondták hogy utaljam el a pénzt hiába mèsz te rá a futár szolgálatra. Èn mondtam èn a futár szolgálatra mentem rá azt választom aztán az ember meg próbáltam rá vezetni hogy de ha elutalod a pénzt akkor ingyenes a futár szolgálat igy meg 2szer annyi èn meg mondtam nem baj nem utalok. Ez volt a szerencsém azt a boltot bekène záratni. Ne rendelj
2020. dec. 30. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!