Magassarkú karácsonykor?
Én még karácsonyt sem tartok, tehát melegítőben mint máskor.
F.
12. Mindegy, mi van a lábán, de ha Ő felveszi karácsonykor, abban sincs semmi baj szerintem. Inkább itt azon van a hangsúly, hogy Ő hogy érzi jól magát.
Magassarkút én sem fogok felvenni, de egyberuhát, harisnyát igen, mert én úgy érzem jól magamat. Kicsit megadja nekem a hangulatot. Nyilván nincsenek szabályok, de most a vírus miatt is olyan monoton minden, szerintem ha igénye van rá, simán megteheti.
A lényeg, hogy jól érezze magát.
A baratnom is valami hasonlo outfitben gondolkozik xD...szerintem nm fura...a lenyeg, hogy jol erezd benne magad ...
#7-es...esku...en is hasonlokeppen gondolkodom ^^...nem vagyunk tesok xD ???
...en tuti cicanadragba es valami karacsonyos felsobe leszek...20/L
Haha, nem😂 Én 18 vagyok, van 3 testvérem, sajnos/nem sajnos nincs köztük 20 éves lány😅
Engem amúgy mindig fel akarnak öltöztetni, hogy "legyél szép, karácsony van!", de közben egyrészt csak öcsém csípi ki magát, másrészt a többi családi fotón is nagyrészt hétköznapi ruhában vagyok, a karácsonyi képeken úgyis a fa a lényeg, szerintem😁
Elbeszélgettek itt! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Van rossz tapasztalatom az idősebb lány testvérekkel😅(fun-fact, hogy amúgy én is az vagyok🙄(középső gyerek😪)). Fogalmam sincs jó lenne-e, ha lenne még egy nővérem🤔 Ha bátor lenne, és leugatná a jelenlegit, támogatna, segítene, időt töltene velem, akkor örülnék, de, ha olyan lenne, mint a mostani, vagy vele jönne ki jobban, akkor inkább nem kéne😅
Amúgy én valamiért mindig ikertesóra (fiú ikerre), vagy egy kishúgra vágytam, de ezek a hajók már elúsztak😂
Szerintem viccesek az otthon utcai cipőben parádézó emberek. Mintha egy amerikai sorozatban lennének dívák, pedig csak bejglit esznek a nagyival.
De ha neked tetszik, akkor hajrá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!