Divat még a balettcipő-fazon?
Figyelt kérdés
Ma vettem egyet, van kis sarka, masni van az elején, latexes hatású.
Szerintetek még divat?
2010. aug. 12. 20:56
1/4 anonim válasza:
sztem nem számít h divat-e. az a lényeg h hogy illik a többi ruhádhoz. ha jó az összhatás akkor nem számít a divat. mellesleg nekem semmi bajom nem lenne vele...tetszene sztem..
2/4 anonim válasza:
Szerintem igen, bár én nem szoktam divat szerint öltözködni, csak ha tetszik vmi, akkor megveszem (márha van pénzem rá:)) Én is most vettem egy ilyen balettcipő féle stílusút, ez az 1.:)
3/4 anonim válasza:
Én is kinéztem magamnak egy balerina fazónú 3 centis kis magassarkú cipőt :) Jövőhéten fogom megvenni, mert akkor lesz csak rá pénzem. Engem nem érdekel, hogy divat-e vagy sem. Az a lényeg, hogy passzol a többi ruhámhoz :)
Téged se érdekeljen. Illjen hozzád ennyi az egész :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!! :)
2010. aug. 12. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!