Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok,karácsonyi vacsorához...

Lányok,karácsonyi vacsorához felvennétek?

Figyelt kérdés
[link]

2020. dec. 20. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Véleményem szerint öregasszonyos. Valami mást, nőiesebbet.
2020. dec. 21. 11:23
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Otthonra teljesen felesleges, hacsak nem hideg kőpadló van mindenhol és amúgy is cipōben szoktál lenni otthon is.
2020. dec. 21. 16:14
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Le lettem pontozva mert igazat mondtam?! 😂 Ha egyszer öregasszonyos mama szokott ilyenbe bulizni menni szilveszterkor 😂😂😂
2020. dec. 21. 20:30
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon dögös a csizma, viszont én inkább máshoz tudnám elképzelni...

Illetve utcai viseletként se rossz, egy stílusos ruhával párosítva (nem miniszoknyával) és akkor már mindjárt passzol egy karácsonyi (vagy akármilyen) vacsorához mondjuk egy ÉTTEREMBEN.

De hogy otthonra felvenni bármilyen kajáláshoz!? Mert a kérdésed gondolom erre vonatkozott. Én eleve nem értem, hogy miért kell otthon a fűtött lakásban utcai cipőben/csizmában lenni. Persze mindenki azt csinál, amit akar, de számomra az első, ha hazaérek, hogy leveszem a cipőt. Nem csak azért, hogy az utcai koszt ne vigyem be, hanem eleve kényelmesebb. Nem jobb otthon papucsban mászkálni, mint zárt cipőben.

Emlékszem, a Barátok köztben volt ilyen... Otthon is állandóan cipőben/csizmában voltak a szereplők, mintha az utcán lennének. 🙂 Ebből a szempontból (is) nagyon a valóságtól elrugaszkodott a sorozat, hiszen az a valóságban a többség otthon papucsban van, esetleg zokniban vagy mezítláb.

Persze ahogy Te érzed. Én otthonra biztos nem öltöznék ki semmilyen vacsorára, mert mégiscsak otthon vagyok. Ünnepek ide vagy oda.

2020. dec. 23. 07:42
 15/15 anonim ***** válasza:

"Nem jobb otthon papucsban mászkálni, mint zárt cipőben"

Bocs, ez kérdés akart lenni, nem kijelentés.🙂

2020. dec. 23. 07:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!