Férfiak nektek melyik fehérnemű tetszik?
2020. dec. 20. 06:18
1/26 anonim 

válasza:

Második. A többiről orosz cárnő nagyi jut eszembe.
Plusz ha jól látom a második nemcsak, hogy különlegesebb, hanem nincs is a melltartóba merevítő és szivacs. Én ezeket jobban szeretem, jobban élvezem a valódi melleket fogni (akkor is ha kicsik), mintsem szivacsot.
2/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az alsója is szebb?
2020. dec. 20. 06:29
3/26 Noren1989 

válasza:

Utolsó tetszik, meg kell mondjam, hogy alapvetően a benne levő nő miatt. Szépek a mellei, formàs.
4/26 A kérdező kommentje:
De én a fehérneműkről kérdeztem, nem azt hogy melyik női test a szebb. Engem ez nem érdekel.
2020. dec. 20. 06:36
5/26 Noren1989 

válasza:

Akkor is az utolsó tetszik 😃 a magas derekú bugyikat sosem szerettem. A màsik fekete elején meg zavaró lehet az a kis fém bizé 😋
6/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2020. dec. 20. 06:41
8/26 anonim 

válasza:

5#
Több tangám is van ahol van ilyen fém cucc vagy dísz, abszolút nem zavaró :)
9/26 anonim 

válasza:

B. A magas szárúakat sosem szerettem, túl régimódi, még ha csipkézett is. Illetve azok sokat takarnak. Még a D is elmegy, de a B egyértelműen jobb ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!