Gáz, ha nekem csak ilyen 7/8-os vagy 3/4-es nadrágjaim vannak? Én nem fázom bennük, és szeretem az ilyeneket.
2020. dec. 20. 00:15
1/7 Noren1989 

válasza:

Ha nem múltàl el 17, akkor szerintem elfogadható. Télen is ezekben jàrsz, szakadó hóban?
2/7 anonim 

válasza:

Ilyen nadrágot 18 év felett nem hordunk
3/7 A kérdező kommentje:
16 vagyok. Igen, télen is ilyenekben járok.
2020. dec. 20. 08:30
4/7 anonim 

válasza:

Nem gáz egyáltalán. Ez a divat manapság. A fiúknak is bejön. De pár év múlva már te sem fogod hordani, valószínűleg elő fog jönni nálad is a folyamatos bokafájdalom, mint ahogy minden hasonló korú lánynál.
5/7 anonim válasza:
Mi ez, jazz vagy progresszív rock? 9/8, 5/4 is oké?
6/7 anonim 

válasza:

A nőknél ez a kinőtt fazon manapság nem 7/8-nak számít, hanem teljes hosszúságúnak.
7/7 anonim 

válasza:

nem gaz, de telen azert vegyel ala zoknit mert olyan izuleti gyulladasod lesz, hogy jarni se fogsz tudni nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!