34-es méretű farmernadrág az mekkora?
Rákerestem a famrernadrág méretekre, de kb minndenhol mást írnak. Most akkor hogy is van?
Amit most rendelni szeretnék, azt úgy állítottam be a webshop-ban, hogy: méret: szélesség 34, hosszúság 34.
kb 182 cm magas vagyok, 60 kg. Tehát elég vékony.
A fenti méret jó lehet?
A nadrágoknál gyakran két számmal adják meg a méretet; az első a derék, a második a hossz, mindez inchben. Váltsd át a centiben lemért méreteidet inchre, és akkor megkapod, mekkorát kell, vegyél.
A sima konfekcióból, mivel magas van, szerintem kicsi a 34-es, hosszban mindenképp, úgy fogsz benne kinézni, mintha kinőtted volna. Még a legtöbb modell is a webshopok fotóin 36-os méretet visel.
Nem jött le a kérdésből, mi a nemed?
Én 180 cm és 52kg vagyok és 36-38 nadrágokat hordok szerintem neked is kicsi lenne a 34
L
Én 170 cm és 51-2 kg vagyok, 34-es méretű farmereket hordok.
Így látatlanba nem tudom megmondani neked, hogy melyik lenne a te méreted, mert a testsúly alapján sokszor egyáltalán nem lehet megmondani egyesek méretét, hisz az is nagyon fontos, hogy a testeden hol, hogyan helyezkedik el az adott súly, (mellek, esetleg has vagy csípő), mennyire nehezek a csontjaid, stb. A másik csalóka dolog, hogy két üzlet azonos méretezésű farmerjénél hatalmas eltérések lehetnek.
Azt is mindenképp fontos szem előtt tartani a méretválasztás során, hogy milyen fazonú a nadrág. Skinny, mom vagy boyfriend/baggy? A skinny fazonnál semmiképp sem szabad a valós méreted alá menni, sőt, ha nagyon szűk a naci, lehet, kell belőle eggyel nagyobb is, de pl. a baggy, bő nadrágoknál garantáltan egy mérettel kisebbet kell venned, mert tuti nagy lesz.
Már csak a magasságod miatt is azt mondanám, hogy mindenképp a 36-38-as méretekben gondolkodj.
A konfekcióboltokban a farmerméret is konfekcióméretben van megadva, csak a farmerra szakosodott üzletekben van külön farmerméret, Levisben meg ilyenek. Átlag boltokban nem.
Belenézek a H&Ms nadrágomba, 34es van beleírva. Ne próbáld már bemagyarázni, hogy az valójában 44es, miközben 160 centi vagyok és 47 kiló. Egy 44es nadrág leesne rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!