Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egirl stílusú ruhákat hol...

Egirl stílusú ruhákat hol lehet kapni élőben? (Nem rendelve)

Figyelt kérdés

2020. dec. 16. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
A r*banx piacon
2020. dec. 17. 04:12
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Bershka esetleg? Ott látok elég sok olyan ruhadarabot, ami tipikus, jelenleg divatos “instadivatokat” képviselni.

Tavaly, 2019-ben elég sokat láttam, esetleg még érdemes megnézni olyan turkálókat, ahol forgalmaznak régebbi Bershka darabokat.

2020. dec. 17. 11:47
 3/5 Anzel Mus válasza:
19%
Bohóckellékek boltjában tuti van minden!
2020. dec. 18. 07:18
 4/5 _pennyboard.and.gymnast0 válasza:
97%
szóval LETISZTÁZNÁM hogy nem r*b@nc AZ az ember akinek ez a stílusa és NEM is bohóc ássa el m@gát aki leszólja MÁS stílusát
2021. márc. 15. 01:16
 5/5 anonim válasza:

Figyelj, én Sheinen szoktam de ott csak rendelni lehet

Egyébként a Cropp-ban illetve a Sinsay-ben érdemes körül nézni szerintem, én a Croppból pólót, a Sinsayből farmert valamint a CCC-ből bakancsot szeretnék beszerezni hozzá

És szeretném még leszögezni hogy azért mert valakinek tetszik ez a stílus, nem bohóc és nem r1banc, mindenkinek más az ízlése, így tehát kérlek szépen ne szóljuk le azokat akiknek más tetszik, köszönööm

2021. nov. 17. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!