Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi erről a véleményetek?

Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki a volt legjobb barátnőm akivel 4 évig voltunk legjobb barátnők aztán 1 éve összevesztünk nagyon, most meg olyan beszélő viszonyban vagyunk. Egy suliba járunk (nem látjuk egymást a digitális oktatás miatt most). egy külön tanárhoz is, és edzésre is. Van egy nadrágja ami nagyon tetszik ő kb nyáron vette én pedig most szeretném megvenni. De tudom hogy nagyon utálja, ha valaki ugyanolyan cuccot vesz mint ami neki van, nagyon durván allergiás erre. Mit csináljak...??
2020. dec. 13. 14:23
 1/4 Lena7 ***** válasza:

Ha nyáron vette, akkor már nagy valószínűséggel nem lehet kapni.

Mint említetted, online oktatás van, szóval úgy sem látja.🤷‍♀️

Ha nagyon tetszik és még lehet kapni, akkor szerintem vedd meg.

Egy nadrágból pedig több ezer db-ot legyártanak, elkerülhetetlen az, hogy másokon ne lásd azt a ruhadarabot, ami x embernek is megvan. Bárhol bármikor szembe jöhet veled az utcan olyan ember, akinek ugyan olyan felsője/nadrágja/cipője van.

2020. dec. 13. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sz•rd le mit gondol, ha neked nagyon tetszik a gatya, vedd meg!
2020. dec. 13. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartozol neki magyarázattal arról, hogy mi tetszik neked és mit viselsz szívesen.

Gondolom, ha nem ismernéd a barátnődet, akkor is tetszene az a ruhadarab és fontolgatnád a megvételét. Ehhez a személynek semmi köze, akin megláttad.

Ha emiatt megváltozik a viselkedése feléd, az az ő baja, nem a tiéd. Azt vedd fel, amit szeretnél.

És könyörgöm: egy nadrágról beszélünk. 😅

2020. dec. 13. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vedd meg a nadrágot és ne foglalkozz a lánnyal! Fordított esetben őt érdekelné a véleményed szerinted? :)
2020. dec. 14. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!