Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez a cipő jól néz ki?

Szerintetek ez a cipő jól néz ki?

Figyelt kérdés

[link]

Barátnőm azt mondja, hogy férfias, de nekem tetszik

2020. dec. 12. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem férfi cipő csak rossz kategóriába tették
2020. dec. 12. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem a stílusom
2020. dec. 12. 20:50
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Férfias nagyon.
2020. dec. 12. 20:51
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Nőn férfias lenne, férfin pedig lányos. 🤨
2020. dec. 12. 21:36
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Hát van yan ruha, amivel el tudnám képzelni, csak az kb 100 évvel ezelőtt volt divatban
2020. dec. 12. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem az én világom, de alkalmi, elegáns öltözékhez lehet illő, ha nem akarsz magassarkút (nem az teszi a nőt ugyebár) vagy balerinát (ami pl most télen nem lenne szerencsés) felvenni.
2020. dec. 13. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
A 5th Avenue egy női márka. De ezt a cipőt nem lehet jól kombinálni női ruhákkal, vagy lehet csak ódivatú lesz az összhatás. Ez egy dandy cipő vékonyított változata.
2020. dec. 14. 08:00
 8/11 anonim ***** válasza:
42%

Férfin mindenképp!

De lányon elég búzás.

Ha neked tetszik akkor baj van.

Biztos elbhaszták a hülyék vagy csak viccelnek, vagy már az összes férfi ruha női és még a végén én fogom kényelmetlenül érezni magam mert női cipő van rajtam...

2020. dec. 14. 14:38
 9/11 anonim ***** válasza:
3%

6!

Te maradj csak egyszerű senki, én meg majd gyönyörködök egy csinos magassarkut viselő igényes nőben!

Önnyugtatás hogyan legyek trampli.

Ennyi erővel egy férfi sem vegyen öltönyhöz bőrcipőt hanem kényelmes sportot mert hát nem bőrcipőtől lesz férfi valaki elegáns rendezvényen.

2020. dec. 14. 14:44
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem meg pofádat alapállásba, mert marhára semmi közöd hozzá, mit gondolok. Azt veszek fel NŐKÉNT, amit akarok. Akkor is ha belepusztulsz. Ja képzeld, egy bakancsban is tetszem annak, aki számomra fontos.

Mit ugatsz bele? A kérdező kérdezett valamit, én meg válaszoltam rá. Neki. A te dolgod is az ő számára való segítségadás a másokba belekötés helyett.

2020. dec. 14. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!