Feltűnt hogy manapság hiába van 100 féle üzlet, mindegyik ugyanazt az ízléstelen vackot árulja?
Kabát: Cosmos, online, Amazon
Cipő: CCC
Mindig találok jót. Engem inkább az zavar, hogy akkor a választék, hogy alig tudok dönteni, több darab is tetszik.
32/N
Én általában rendelek, már megvannak a forrásaim. Utálom a csiricsáré “hűűdetrendi” cuccokat, amiket a divatmajmok viselnek és az unalmas, ‘letisztultnak’ nevezett jellegtelen basic darabokat is.
Kötődöm a ruháimhoz és sokáig szeretném viselni őket, akár évtizedekig.
Több helyről szoktam vásárolni. Néha fast fashionban is, és eddig nem volt problémám a tartóssággal, van olyan kabátom ami Orsayből van és már öt éves, hibátlan. Igaz hogy 28 ezer volt.
Sokmindent rendelek egy ruhacsoportból, ahol egy külföldön élő Rhölgy forgalmaz különféle ruhákat, cipőket és néha kiegészítőket is. Nem minden a stílusom nyilván, de nagyon sok jó cuccot találok. Méretre eddig minden passzolt és nagyon jó minőségűek. Ruhákból, kabátokból mellesleg odavagyok a vintage darabokért, így ezeket célzottan keresem. HellBunny, Vintage Vogue, Rockabillyfashion etc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!