Ha M es pólókat, pulcsik jók rám, akkor pl melegítő nadrágból is M es méret jó rám?
Vettem 2 Adidas pukcsit, és szeretnék venni nadrágot is. M ES méretrt kéne vennem nadrág méretből? Vagy mitől függ? Van egy L es melegítő nadrágom, hosszúságban nagy, fel kell hajtani hogy ne lássák hogy nagy xD. Viszont derékra jó, ha megkötöm
Ha veszek egy M es nadrágot hisszába jó lesz vajon?
Ezt így nem lehet megmondani, nekem pl. általában 1-2 mérettel nagyobb kell nadrágból mint felsőből mert elég erősen körte alkatom van. De ha valaki meg felül erősebb, annak meg felsőből kell nagyobb. Szóval egy póló méretéből nem igazán lehet megmondani, hogy mekkora nadrág kell.
De amúgy attól függ, hogy az az L-es nadrág mennyire nagy rád, ha derékban az pont jó, akkor az M-es lehet már kicsi lesz.
A legjobb nyilván az lenne ha élőben fel tudnád próbálni a kinézett nadrágot, de ha ez nem megoldható, akkor szerintem kéne lennie egy mérettáblázatnak az oldalon, az alapján lenne a legbiztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!