Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A kisebb ruhaboltok és webshop...

A kisebb ruhaboltok és webshopok honnan szerzik be a jó minőségű, no name termékeket jó áron? Úgy hallottam kimennek személyesen Olaszországba, esetleg Törökországba. Ha ez igaz, akkor hol találom meg, hogy pontosan hova kell mennem?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
31%
Az igazán minőségi cuccokat maga az üzlet magaánvarrónői készítik. Magyarországon.
2020. dec. 9. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Hát bemész egy ilyen ruhaboltba, és megpróbálod kiédesgetni az információt a tulajtól/eladótól...
2020. dec. 9. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
én abból kiindulva amit a kedvenc cipőboltomban mondtak, azt mondanám, hoyg ilyen vásárokra járnak, nagy hodály benne sok cég cuccaival, te meg körbemész és kiválogatod mit veszel meg. biztos van rá angol szó, csak én nem tudom elnevezni.
2020. dec. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!