Hol tudok fémből készült önvédelmi boxert venni? Budapesten belül, légyszi

@19:12
A konyhakés meg az airsoft pisztolyok is annak minősülnek, még is simán be lehet őket szerezni. :D

Jól írja az utolsó. Ahhoz hogy egy boxert tudj is használni, alapból valamilyen szinten kell tudni ütni. Hiába van kezeden boxer, ha mondjuk el sem találod az ellenfelet, hanem csak kalimpálsz mint aki méhét kerget.
És a legtöbb esetben ez van. Pláne ilyen utcai bunyók 90%-ában. Csak csimpaszkodnak egymásban, kapálóznak aztán ennyi. Egy rendes ütést nem látsz.
Ergo felesleges ehhez boxert felvenni. Megfélemlíteni jó. Amúgy mégegyszer. Ha nincs egy alap önvédelmi tudásod, nem tudsz ütni, nem sokra mész vele. És hidd el, a férfiak jó része nem tud egy egészségeset ütni. Még az se mindig, akiről ránézésre azt feltételeznéd.
És valóban a boxerillegális. Írják itt az airsoftot, meg a konyhakést. Ja, de bemész a boltba, és megveszed ezeket. A boxert nem. Maximum rendelsz kétes oldalakról, vagy olyan körökben keresed, ahova valszeg nem akarsz tartozni.
Ha mindenképp valami önvédelmi eszköz kell, akkor inkább egy kés, gázspray, paprikaspray. Hatásosabb mint a boxer.

Köszi srácok az eddigi válaszokat! Kocsiba gondoltam, hogy legyen. Dédapámtól örököltem egyet, az a bejárati ajtó mellett lóg, nagyon szeretem, inkább már dekorációs szerepet tölt be.
Tudok ütni, ha akarok, de nem szívesen. Ahogy a 4. válaszoló írta "megfélemlítés", de inkább elrettentés. Csak ha baj van, pl. valaki kipattan a kocsiból, mert szét van speedezve és azt hiszi igaza van stb. Csak felkészült akarok lenni. Mint egy gázriszató, vagy gumilövedékes kis átalakított pisztoly. De a pisztoly nem az én világom, se a vipera, se a spray-k. Sprayt egyszer elvették tőlem és kaptam a saját cuccomból a szemembe. Kb 16 éves lehettem. Köszi a válaszokat, királyok vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!