A zara milyen árkategória? (farmer, pólók)
Imádom :)
3 vonala van, a Basic az alapruhákat tartalmazza, egyszerűbb fazonok, pólók 2-5 ezer, nadrágok 8 ezerig.
TRF a fiataloknak való, mintás, extravagáns felsők, szakadt, foltos, mélyülepű nadrágok, ez a közepes árkategória, pólók 3-6 ezer, nadrágok 6- 10 ezer.
A Woman a Prémiaum kategória, a nadrágok, szoknyák mind 13.995 Ft, felsők 4-10 ezer között, kardigánok is 7- 10 ezer.
Vannak átfedések fazonokban és árakban is, pl. egy egyszerűbb farmert meg tudsz venni mind a TRF mind a Basic kollekcióban akár 7-8 ezerért, felesleges a 14 ezreset megvenni, ahogy vannak szuper felsők a 3-4 ezres basic kollekcióban is, nemcsak a drágább woman-ben.
Ha bemész érdemes végignézni.
De ha most mész most 1400 illetve 2000 Ft-ba kerül szinte az összes akciós felső 3000- 6000 Ft helyett.
Jesszu:O Utolsó te nem aprózod elXD
Én egész évben ruhára összesen 10ezer forintot költök, nem hogy 1 göncre annyit :O
Nah de aki megengedheti magának, az költhet, sajnos én nem ilyen vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!