Barna alkamicipőhőz, milyen zoknit illik viselni?
Figyelt kérdés
Sötétkék alkalminadrág-fehér ing-barna öv- barna alkalmi cipő, így akarom az "ünneplősömet" össze allitani. Viszont nem tudom ehez milyen zoknit, nyilván tudom hogy nem zöld bokazokni, a szín érdekel hogy ehez mi illik, mi szokás? Barnaszínű zokni mehet, vagy fekete? A fekete nem üt el a barnaszínű cipőtől? Vagy esetleg sötétkék zokni?2020. dec. 6. 13:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vegyél fel fekete zoknit.
3/3 anonim válasza:
ha maradni akarsz az egyszerűségnél, akkor fekete. Esetleg a nadrággal megegyező színű sötétkék.
A barnát nem erőltetném.
De ha kicsit ki akarsz lépni a komfortzónából, akkor mehet valami színes csíkos kockás mintás akármi. Annak is divatja van mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!