Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Műbőr dzsekinek van valami...

Műbőr dzsekinek van valami hátránya?

Figyelt kérdés

Esőt bírja?

[link]

2020. dec. 5. 01:07
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Nem birja az esot.

Magatol lebomlik a szekrenyben. Darabjaira esik szet kb 2 ev alatt. Az igazi bor meg evtizedekig birja es nem bomlik le.

2020. dec. 5. 01:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Illetve tényleg nyikorognak a műbőr kabátok?
2020. dec. 5. 01:13
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Nekem műbőr van. 8 éves, még olyan mint újkorában. Kereken egy 10-esért vettem, szóval nem számított drágának a műbőrök között sem.

A szemerkélő esőt bírja, amikor rendesen esik azt már nem.

Kicsit nyikorog igen. De nem olyan érces magas hangon, hanem tompán.

2020. dec. 5. 03:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Több műbőr kabáttal találkoztam már. Tény, és való: az igazi bőr jobban bír mindent, ugyanakkor sokkal drágább tud lenni.

Ennek ellenére sok ismerősöm napi szinten hordja (télen is egy másik kabát alá) a műbőr dzsekijét és teljesen jól bírják. Egy idő után elkezd felszakadozni, ez rendes bőr dzsekinél kicsit másképpen néz ki, de ott is évek alatt van különbség.

Konkrétan két példát mondanék: egy ismerősöm kapott unokatestvérétől egy belül bélelt műbőr dzsekit, amit ősz közepétől tavasz közepéig, tehát a hideg erejéig hordott. Persze télen még néha rávett valamit, de alapból használatba volt rengetegszer. 5 év után dobta ki, akkor kezdett felszakadozni.

A párom 6 éve vett igazi bőr kabátot külföldön, és mindig hordta átmeneti évszakokba (télen nem), neki most kezdett úgy kopni, hogy már ne lehessen hordani.

Ennek ellenére persze van negatív példa is: vannak ismerőseim akik 5-ért vettek vékony műbőr kabátot és 2 év után már szakad le róluk. Kabát válogatja.

2020. dec. 5. 07:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyilván nem egy igazi bőr minőségben, de nem rosszak. Az esőt kérdést nem értem, miért ne bírná nem lesz semmi baja tőle.
2020. dec. 5. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:

A leggagyibb kínai műbőr tényleg hajlamos szétfoszlani az évek során, de ha ez ember hajlandó rá csak egy kicsivel többet áldozni, akkor nagyon sokáig bírja.

Nekem van 5 éves műbőr kabátom, amit bár gyakran viselek tavasszal/ősszel, még mindig hibátlan állapotban van. Semmi baja.

2020. dec. 5. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem a bershkás 10ezres is csak 5 év után kezdett el foszladozni, szerintem annyit megért
2020. dec. 14. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!