A póló alá vett trikó mennyire melegít?
Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 16:41
1/6 anonim 

válasza:

Annyira nem, mint ha egy pulcsit vennél fel, de annál meg jobb, mint ha nem vennéd fel plusz rétegként. Nem nagyon, de azért érezhető a különbség.
2/6 anonim 

válasza:

Minél több réteg, annál jobb. Sokat biztos nem, de ér valamit. Főleg, ha a pólót nem tudod betűrni, de a trikót igen, és akkor a derekad sincs kint. Szertintem vegyél alá. Jobb mint nélküle.
4/6 anonim 

válasza:

Éveken keresztül viseltem atlétát a pólóm alatt, nálam alap volt, és igen természetesen melegít a felső testrészt. Viszont azzal is az volt a bajom hogy egy idő után fel csúszott rajtam. Így inkább váltottam és badyt veszek a póló alá az nem tud ki csúszni, és a derekam is teljesen jól védi.
5/6 anonim 

válasza:

jó az néha. De vastag kabát alá nem szoktam venni. Ha nagyon mínusz van, akkor csak.
6/6 anonim 

válasza:

Számít az a plusz réteg, bár ha nem veszed fel, még mindig nem ugyanaz, mintha pulóvert, vagy kabátot nem vennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!